17 Nisan 2017 Pazartesi

Rüya tabirleri fihristi

Hiç yorum yok


Rüya tabirleri fihristi

Rüyalar geçmişle gelecek arasında bir köprüdür.Bazı rüyalar bize geçmişimizle ilgili takıntılarımızı hatırlatır.Bu olaylar şuur altımızda saklanır,psikologlar tedavi sırasında rüyalardan faydalanır.Rüyalar geçmişle olduğu gibi geleceklede ilgili mesajlar verir.Kimi rüyalar görüldüğü gün gerçekleşir kimi rüyalar bir veya bir kaç gün sonra kimi rüyalarda birkaç hafta,ay,hatta yıllar sonra gerçekleşir.Her insanın mutlaka çıkan bir rüyası olmuştur.
Bazı insanlar binecekleri uçağın düşeceğini görmüş biletlerini iptal ettitmiş ve hakikatende bu insanların binecekleri uçaklar düşmüştür.Kimi insanlarda at yarışlarında gelecek atları rüyalarında görmüş rüyalarına güvenerek gördükleri atlar üzerine oynamış ve çok para kazanmışlardır.Aslında hemen hemen her rüya çıkar,gerçekleşir fakat bizler rüya yorumunu bilmediğimiz için gerçekleşen,çıkan rüyalarımızın farkında olmayız. Rüyalardan sonuçlar çıkarabilmek için rüya yorumunu bilmek bunun için de bir rüya yorumları sözlüğü edinmek gerekir.Piyasadaki rüya tabiri üzerine yazılmış kitaplar elbette yeterli değildir,yüzeysel bir bilgi vermektedir.Hatta bu bilgiler bazen yanlış ve yanıltıcıda olabilmektedir. Fal saaati bu hizmeti size verecek ve sizler bu sayfalarda rüyalarınızda gördüğünüz her şey hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz.
Akla gelecek her konuda kelime kelime rüya tabirleri fal saatinde alfabetik rüya tabirleri sözlüğü kısa zamanda hizmetinize sunulacak.Rüya tabiri ile ilgili her şey fal saatinde bu ilginç ve herkesin merak duyduğu konu fal saatinin
geniş çaplı araştırma ve sınıflandırma çalışmaları neticesinde dünya çapında bir bilgi kaynağı olarak sizlerin hizmetine sunulacak ve merak ettiğiniz ,bu rüyanın yorumunu hiç bir tabir kitabında bulamadım dediğiniz rüya yorumlarına ulaşacaksınız. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

News widget

ÜNIVERSITE REFORMU Atatürk, Türkiye’nin hayatının bütün alanlarında olduğu gibi öğretim alanında da yeni bir yol çizerek ülkemizin maddi ve manevi gelişmesine yön vermiştir. Bu yönü belirten en güzel sözü 1935’te Ankara’da kurulan Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesinin girişinde yazılı olan : «Hayatta En Hakiki Mürşit İlimdir.» sözüdür.Türklerin ilk yüksek öğrenim kurumlan olan medreseler, genellikle islam dini esaslarına uygun bilgiler okutuluyorlardı. Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’da yaptırdığı ilk medrese bugünkü İstanbul Üniversitesinin başlangıcı sayılabilir. XVI. yüzyılın sonuna kadar intizamlarını koruyan medreselerin, sonraları çeşitli sebeplerle yetersiz kişilerin müderrislik yapmaya başlamaları yüzünden bozuldukları, bir türlü düzeltilemedikleri bilinmektedir. Tanzimatm ilanından sonra, İstanbul’da medreselerin yerine bir Darülfünun kurulması uygun görülmüşse de ilk açılan Darülfünun iki yıl sonra kapatılmıştı. Cumhuriyetin ilanından sonra 1924 yılında Darülfünunu Osmani, İstanbul Darülfünunu adını alarak tüzel kişilik ve bilimsel özerklik kazanmıştı. Tıp, Hukuk, Edebiyat, Fen ve İlahiyat Fakültelerinden oluşuyordu.İstanbul Darülfünununun, Türk inkılaplarının hazırlanması ve yürütülmesinde yeteri kadar yardımcı olmaması ve hatta bunlardan bazılarına karşı çıkması ya da pasif direnişe geçmesi ve Darülfünunda ciddi bir İlmi çalışma olmaması, hocaların orijinal İlmi çalışmalar yapmamaları ve bilimsel eser verememeleri üzerine Atatürk, Darülfünunun ıslahı için İsviçre’den Profesör Albert Malch’ı getirtmiş ve onun hazırladığı rapor esas alınarak İstanbul Darülfünunu kaldırılmıştır. Darülfünunu kaldıran 31.5.1933 tarih ve 2252 sayılı kanun, İstanbul Üniversitesine bağlı bir üniversite kurulmasını öngörüyordu. Bu kanunla İstanbul Üniversitesine bağlı olarak Tıp, Hukuk, Edebiyat, Fen Fakülteleri kurulmuştur.Atatürk’ün üniversite reformu genellikle Alman Üniversite modeline göre yapılmış olup Rektörü, Dekanları ve Fakülteleri ile denenmiş Alman modeline göre yapılmış Üniversite Reformu,' Atatürk’ün eğitim ve öğretim alanında yaptığı inkılapların en müstesna parçasını oluşturur. Başlangıçta, İstanbul Üniversitesinde ve Ankara’da kurulduğunu yukarıda belirttiğimiz Hukuk ve Dil Tarih ve Coğrafya Fakültelerinde kırk kadar Alman bilim adamının görev alması, Üniversite Reformunun başarılı sonuçlar vermesinde değerli bir etken olmuştur.Atatürk’ün hayatında Ankara’da. açılan son yüksek okul da Siyasal Bilgiler Okulu’dur. Bugün Fakülte olan bu okul, Mekteb-i Mülkiye’nin bu adla 1936 - 1937 ders yılında Ankara’ya taşınmasıyla öğrenim hayatını Ankara’da sürdürmeye başlamıştır.

Your News

Ads

Action Games

Avatar

War Heroes

Popular Posts

No Mercy